Λίμνη Πλαστήρα

  • Προορισμοί

  • Τύπος Καταλύματος

Στη λίμνη Πλαστήρα, όπως σε όλες τις περιοχές της Καρδίτσας, υπάρχει αρμονία φυσικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με την απαραίτητη ανθρώπινη παρέμβαση. Τα πέτρινα σπίτια και τα τοξωτά πέτρινα γεφύρια, τα μεγάλα δάση , τα μοναστήρια και το φράγμα αποτελούν τα βασικότερα χαρακτηριστικά της περιοχής αυτής με το πλούσιο φυσικό κάλλος.

Προτάσεις για φαγητό:

Η εξαιρετική παραδοσιακή ταβέρνα ‘’Πλαστήρας’’ στο Μορφοβούνι σας υποδέχεται για παραδοσιακές λιχουδιές και όχι μόνο (τηλ. επικοινωνίας: 24410 95222 / 6976 794467).
Επίσης αξίζει να επισκεφτείτε τον ‘’Ζαρνάβαλο’’ στα Καλύβια Πεζούλας με τη σπιτική κουζίνα και τα παραδοσιακά μαγειρευτά ημέρας (τηλ. επικοινώνίας: 24410 92008).
Τέλος, μπορείτε να πάτε στο εξοχικό κέντρο ‘’Στο Τσαρδάκι’’, με την εκπληκτική θέα (τηλ. επικοινωνίας: 24410 20024).

Προτάσεις για καφέ:

Το Άμπια cafe-snack bar είναι ένα από τα καλύτερα της περιοχής, από το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε επίσης τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.

Δραστηριότητες:

Η λίμνη Πλαστήρα προσφέρεται για οικοτουρισμό και εναλλακτικό τουρισμό.Έτσι μπορείτε να επισκεφτείτε το Saloon Ζαμπέτα για τοξοβολία και ιππασία (τηλ.επικοινωνίας: 24410 92855) ή τον Δημήτρη και το Χρήστο για ενοικίαση και βόλτες με τα ποδήλατα.

Επιλέξτε τα καλύτερα ξενοδοχεία κοντά στη Λίμνη Πλαστήρα με ένα Click

Πάμε

Όλα τα καταλύματα στη Λίμνη Πλαστήρα