Βασιλίτσα Γρεβενά

  • Προορισμοί

  • Τύπος Καταλύματος

Η Βασιλίτσα εκτείνεται σε μια κορυφή της οροσειράς της Πίνδου,μεταξύ Ηπείρου και Μακεδονίας.Το μεγαλύτερο μέρος της Βασιλίτσας ανήκει στα Γρεβενά-την επίσημη ευρωπαϊκή πόλη του μανιταριού από το 2009-, ενώ έχει ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον και αποτελεί εστία βιοποικιλότητας.Εκεί βρίσκεται επίσης ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά της χώρας μας.

Προτάσεις για φαγητό:

Στην Αετοφωλιά της Πίνδου, θα μείνετε ικανοποιημένοι από το φαγητό και τα τοπικά προϊόντα, καθώς επίσης αναλαμβάνονται και δεξιώσεις (τηλ επικοινωνίας: 6974554554).
Επι πλέον το παραδοσιακό εστιατόριο ο Θεοχάρης προσφέρει και καφέ, γλυκά και παγωτά, ενώ διαθέτει και ενοικιαζόμενα δωμάτια (τηλ εποικοινωνίας : 24620 85230).
Επίσης στο Venetico μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας στη φύση.Προσφέρονται ενδιαφέρουσες συνταγές με άγρια μανιτάρια, ενώ και εδώ αναλαμβάνονται δεξιώσεις (τηλ επικοινωνίας 24620 85712).

Δραστηριότητες:

Στη Βασιλίτσα όπως είναι φυσικό μπορείτε να επισκεφτείτε το χιονοδρομικό και να ενασχοληθείτε με τις εκεί δραστηριότητες – παρέχονται μαθήματα για παιδικό ακόμα και νυχτερινό σκι.Επίσης μπορείτε να κάνετε πεζοπορία, ιππασία, τοξοβολία, rafting, jeep safari,sea kayak, αλεξίπτωτο πλαγιάς και ποδηλασία βουνού.

Επιλέξτε τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Βασιλίτσα με ένα Click

Πάμε

Όλα τα καταλύματα στο Νομό Γρεβενών